Namninsamlingen

Trots att beslutet om utförsäljningen redan fattats är det inte för sent! Om vi lyckas samla in 6 000 namnunderskrifter kan vi kräva en folkomröstning, vilket innebär att var och en av oss får bestämma över våra egna liv och våra egna hem! Stöd oss och gör din röst hörd

Vi vill därför att DU som 1) är bokförd i Botkyrka Kommun och 2) är 18 år eller äldre, Skriver på namnlistorna som finns att skriva ut här. Fyll i dem och posta dem till: Alby är inte till Salu c/o vänsterpartiet Tingsvägen 17 145 56 Norsborg.
ALBY ÄR INTE TILL SALU-namnlistor

För dig som INTE bor i Botkyrka eller är under 18 så finns det en lista på nätet. Skriv gärna under för att visa att vi är fler som inte håller med om politikernas och Botkyrkabyggens beslut.
http://namninsamling.se/index.php?sida=2&nid=6923

(Anledningen till de dubbla listorna är kommunens krav på att de 6000 underskrifter som krävs för en folkomröstningen ska vara skrivna av personer över 18, boende i Botkyrka samt att namnteckningen måste vara handskrivet.  Trotts detta finns det inget som säger att andra kan visa sitt stöd genom den digitala namninsamlingen.)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s